Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai mulți spectatori pe stadioane sau în sălile de sport, de la 1 iulie. Vești bune și pentru cei care folosesc sălile de fitness

Publicat: luni, 28 Iunie 2021 , ora 11.14
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat, luni, că de la 1 iulie limita de participare a spectatorilor crește de la 25% la 50% din capacitatea maximă a stadioanelor sau sălilor de sport și poate ajunge până la 100%, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV2 cu schemă completă, de la finalizarea căreia au trecut 10 zile, informează AGERPRES.


Astfel, potrivit noilor reguli, competițiile sportive se vor putea desfășura, în spații închise sau deschise, cu spectatori în tribune într-un procent de 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.


Tot de la 1 iulie se modifică și condițiile de funcționare pentru sălile de sport și/sau fitness în județele/localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, acestea putând funcționa la capacitate maximă fără obligativitatea purtării măștii de protecție și cu asigurarea unei suprafețe de minimum 7 mp pentru fiecare persoană.


Sursa articol: AGERPRES

Radio România Brașov FM