Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Alege să devii pompier. Și tu poți fi erou!”. Încep înscrierile la Facultatea de Pompieri

Publicat: marți, 29 Iunie 2021 , ora 14.26
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

40 de locuri sunt disponibile, anul acesta, pentru cei interesați să se alăture salvatorilor de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.


Cei care vor să urmeze o carieră în domeniu, se pot înscrie la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.


Pentru anul de învățământ 2021–2022, locurile aprobate la facultățile aparținând Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” sunt următoarele:

a) 38 de locuri (din care 1 loc pentru romi și 2 locuri pentru candidați proveniți din sistemul de protecției socială) la Facultatea de Pompieri (programul de studii „Instalații pentru construcții - pompieri”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;

b) 2 locuri la Facultatea de Drept (programul de studii „Drept”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;

Repartizarea candidaților pe locurile alocate IGSU la Facultatea de Drept (programul de studii „Drept”) se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.


Cererile - tip de înscriere se completează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail academiadepolitie@isujbv.ro, în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Mai multe detalii legate de condiții și înscriere, aici:


Poți fi tu unul dintre viitori ofițeri ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență!

Radio România Brașov FM