Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Masca de protecție rămâne o barieră fizică foarte importantă în limitarea răspândirii infecției Covid, potrivit coordonatorului Campaniei naționale de vaccinare

Publicat: marți, 6 Iulie 2021 , ora 17.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Masca de protecție rămâne o barieră fizică foarte importantă în limitarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2 - spune medicul Valeriu Gheorghiță, coordonator al Campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19.


În opinia sa, masca este importantă la diversele evenimente cu număr mare de persoane și unde nu se poate respecta foarte bine distanțarea fizică, dar și în spațiile închise.


Totodată, el i-a încurajat pe oameni să respecte schema completă de vaccinare cu două doze la trei din cele patru seruri folosite în România, pentru a nu dezvolta o formă severă de boală, în condițiile în care - a mai afirmat el - sunt date care arată că infecția cu varianta Delta, apărută în India, crește riscul de spitalizare.

Sursa: RADOR

RADOR