Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Guvernul a decis că starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile. Un pas înainte și în problema atacurilor urșilor agresivi

Publicat: joi, 8 Iulie 2021 , ora 14.42
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Guvernul a hotărât, astăzi, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile, începând din 12 iulie, informează Radio România Actualități.


În ceea ce privește situația răspândirii tulpinii Delta, secretarul de stat Raed Arafat a declarat că în acest moment situația din România este una controlată și foarte bună, însă deplasarea spre țările unde incidența acestei tulpini Delta este mai ridicată ridică un semn de întrebare.


Pe de altă parte, în cadrul ședinței de guvern de astăzi, Ministerul Mediului a venit cu un proiect de ordonanță de urgență menit să salveze viața oamenilor și bunurile acestora în condițiile în care există atacuri ale ursului brun.


Ministrul Tánczos Barna a precizat că au fost definiți mai mulți termeni de la ceea ce înseamnă intervenție: echipă de intervenție, cine face parte din această echipă, cum se va acționa și, desigur, cine va lua decizia.


Radio România Actualități