Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jocurile Olimpice de la Tokyo, fără spectatori

Publicat: vineri, 9 Iulie 2021 , ora 10.59
Sursa foto: romania-actualitati.ro / facebook.com / rio2016
Sursa foto: romania-actualitati.ro / facebook.com / rio2016
Torța olimpică a sosit la Tokyo, vineri, moment marcat de o ceremonie discretă, la o zi după ce organizatorii au decis că Jocurile Olimpice se vor desfășura fără spectatori, din cauza propagării coronavirusului.


Exact cu două săptămâni înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor, programată pentru 23 iulie, flacăra olimpică a fost purtată pe scenă într-un felinar și predată simbolic guvernatoarei de Tokyo, Yuriko Koike.


În ciuda vremii ploioase și a faptului că ceremonia s-a desfășurat fără public, au fost prezente aproximativ 100 de persoane cu dorința de a vedea torța care a trecut deja prin 46 din cele 47 de prefecturi ale țării.


Ștafeta la Tokyo a început la o zi după ce guvernul a decis impunerea stării de urgență la Tokyo pentru o perioadă care include și durata JO.

Adrian Susanu