Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noi măsuri, în Grecia. Clienții localurilor cu servire interioară vor avea nevoie de adeverință de vaccinare sau test negativ Covid

Publicat: marți, 13 Iulie 2021 , ora 19.11
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În Grecia, clienții localurilor cu servire interioară vor trebui să demonstreze că au fost vaccinați sau să prezinte un rezultat negativ la testul Covid, efectuat în ultimele trei zile, informează RADOR.


Anunțul a fost făcut astăzi de guvernul elen. Măsurile vor fi în vigoare până în luna august, iar localurile vor avea la dispoziție o aplicație lansată de guvern, prin intermediul căreia vor putea scana certificatele de vaccinare. Cei care iau masa în aer liber nu vor avea nevoie de dovada vaccinării sau a unui test negativ.


Totodată, guvernul de la Atena a decis că angajatorii vor avea dreptul să-și întrebe angajații dacă s-au vaccinat.


Măsurile sunt instituite pentru a combate creșterea numărului de infecții, autoritățile fiind îngrijorate de numărul îmbolnăvirilor cauzate de varianta Delta.


Reamintim că turiștii străini trebuie să arate că au fost vaccinați sau să prezinte un test PCR negativ pentru a intra în țară.


Radio România Brașov FM