Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Purtarea măștii rămâne obligatorie în spațiile închise și după 1 august. Autoritățile fac, din nou, apel la populație să se vaccineze

Publicat: luni, 26 Iulie 2021 , ora 17.25
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

Purtarea măștii de protecție va rămâne obligatorie în spațiile închise și după 1 august, dată de la care ar urma să trecem la o nouă etapă de relaxare a restricțiilor, informează Radio România Actualități.


“Intenționăm ca, de la 1 august, să venim cu o completare, nu cu măsuri de relaxare neapărat noi, ci o creștere, spre exemplu, a numărului de participanți la evenimente private, dar vom lua aceste măsuri așa cum ne-am angjat, dar angajamentul ăsta, al nostru, al structurilor statului, trebuie să aibă un partener - cetățenii - și cetățenii trebuie să respecte măsurile de protecție sanitară. Transmit și pe această cale un mesaj cât se poate de clar: vă rog, să respectați, în continuare, măsurile de protecție sanitară! Portul mășii la interior este o măsură obligatorie și masca va rămâne obligatorie și după 1 august”, a declarat ministrul de interne Lucian Bode.


În condițiile în care un val 4 al pandemiei de COVID-19 este inevitabil și în România, ministrul de interne a făcut apel astăzi la cei care nu s-au vaccinat încă împotriva COVID-19 să o facă, astfel încât să nu fie nevoie de instituirea unor noi restricții.

Radio România Actualități