Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc va restricționa traficul în municipiul Sfântu Gheorghe

Publicat: miercuri, 4 August 2021 , ora 10.32
Sursa foto: Primăria Sf. Gheorghe
Sursa foto: Primăria Sf. Gheorghe
Pe 6 august, etapa a treia a turului va avea punct de plecare și sosire Municipiul Sfântu Gheorghe.


Etapa a treia a ediției din acest an a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc se va desfășura în exclusivitate în județul Covasna, având ca punct de plecare și sosire Municipiul Sfântu Gheorghe.


Etapa va avea loc vineri, 6 august, când rutierii se vor deplasa pe traseul Sfântu Gheorghe, Malnaș, Bixad, Balvanyos, Târgu Secuiesc, Covasna, Reci, Sfântu Gheorghe.


Având în vedere acest lucru, vor exista mai multe restricții de circulație în Sfântu Gheorghe după cum urmează:


– Între orele 12:00-13:00, circulația rutieră va fi interzisă pe strada Libertății, de la intersecția cu strada Spitalului și până la colțul Parcului Elisabeta, dar și pe strada Gróf Mikó Imre de la colțul Parcului până la intersecția cu strada Gödri Ferenc.


– Între orele 14:00-17:00, circulația rutieră va fi interzisă pe strada 1 Decembrie 1918 (zona Primăriei) de la intersecția cu strada Ciucului până la intersecția cu strada Kossuth Lajos.


Caravana va pleca la ora 12:45 din fața Casei cu Arcade, urmând să se deplaseze în regim grupat pe strada Gróf Mikó Imre, strada 1 Decembrie 1918, magazinul Lidl, strada Lunca Oltului, startul etapei având loc aproape de ieșirea din oraș spre Miercurea Ciuc.


Sosirea în Sfântu Gheorghe este preconizată a avea loc în jurul orei 15:45-16:00, cicliștii venind dinspre Câmpul Frumos pe strada Constructorilor, str. Lt. Păiuș David, str. 1 Decembrie 1918, cu sosire în fața Primăriei.


Organizatorii Turului Ciclist fac un apel la locuitori și șoferi să respecte indicațiile voluntarilor și forțelor de ordine de pe traseu pentru buna desfășurare a turului și pentru evitarea unor eventuale accidente.


Radio România Brașov FM