Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ioan Mărginean, nemulțumit că doar o treime dintre jucătorii de la FC Brașov sunt vaccinați anti-COVID-19

Publicat: marți, 10 August 2021 , ora 10.21

Într-o conferință de presă pe care a susținut-o la Metrom, președintele de la FC Brașov, Ioan Mărginean, și-a manifestat nemulțumirea că doar 35% dintre jucătorii formației de sub Tâmpa sunt vaccinați împotriva SARS-COV-2, iar staff-ul tehnic este imunizat în proporție de 70%.


În acest context, la echipă au apărut deja, de câteva zile, cazuri de COVID-19, fundașul Vlad Motroc și mijlocașul Darius Ciopo fiind infectați.


Ioan Mărginean a vorbit și despre evoluția galben-negrilor din primele două etape în care FC Brașov a remizat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Dacia Unirea Brăila:

„Eu m-am încurajat după repriza a doua cu Pandurii Târgu-Jiu, în care am văzut potențial pe căldura aia, dăruire și am avut două echipe, una în prima repriză și alta în a doua repriză. La Brăila vă spun sincer că am avut așteptări mai mari”, a declarat Ioan Mărginean.

Ioan Mărginean a declarat că mai vrea să aducă la echipă încă trei fotbaliști și a precizat că FC Brașov s-a înțeles cu Kids Tâmpa, Cetate Râșnov, Steagul Roșu și SR Brașov pentru colaborări în acest sezon.

Radio România Brașov FM