Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bonuri de masă pentru cei care se vaccinează. Ce cred brașovenii despre această inițiativă (AUDIO)

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 11.28
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Brașovenii nu văd cu ochi buni această inițiativă

Autoritățile caută noi modalități de stimulare a campaniei de vaccinare. Astfel, cei care se imunizează cu schema completă ar urma să primească bonuri de masă în valoare de 100 de lei.

Potrivit Radio România Actualități, propunerea a fost agreată de coaliția de guvernare și se adresează exclusiv persoanelor care se vor vaccina de acum încolo, nu și celor deja vaccinate.

Am agreat o măsură, care a fost propusă, și anume bonurile de masă pentru cei care se vaccinează de acum încolo și urmează să vedem posibilitățile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate. Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă pentru vaccinare completă a doua doză de Pfizer sau prima doză de Johnson”, a spus ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Premierul Florin Cîțu a explicat, la rândul său, că vor fi alocate fonduri de 50 de milioane de lei pentru ambele programe: acordarea de bonuri de masă și loteria pentru persoanele vaccinate. El a precizat că este vorba despre un proiect pilot, iar măsurile nu se aplică imediat, ci după ce guvernul va adopta un act normativ în acest sens. Puțin peste 14.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproximativ 9.600 cu prima doză, potrivit datelor furnizate de autorități.

Brașovenii nu văd cu ochi buni această inițiativă (audio atașat).

Radio România Actualități