Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atenție! emailuri false trimise în numele ANAF

Publicat: miercuri, 20 Octombrie 2021 , ora 13.08
Nu deschideți mesajele și atașamentele provenite de la info@anaf.ro!


Agenția Națională de Administrare Fiscală Brașov avertizează contribuabilii în legătură cu emailuri false trimise în numele instituției.


“Ne-am confruntat cu această problemă zilele trecute și informăm, pe această cale, toți contribuabilii asupra acestui val de mesaje trimise prin email. Menționăm că ANAF nu are deschisă o adresă de email info@anaf.ro”, a spus purtătorul de cuvânt ANAF Brașov, Oana Gonțea.

Potrivit ANAF, scrisorile electronice utilizează denumirea și coordonatele instituției, însă vin de pe o altă adresă, care nu aparține ANAF.

Pentru a nu cădea în plasa celor care transmit astfel de mesaje, ANAF are câteva recomandări pentru cetățeni:

Aș dori să îndrum contribuabilii ca în momentul în care au neclarități să apeleze la Call center-ul ANAF, să apeleze la organele fiscale, să transmită solicitări prin intermediul formularului de contact care le stă la dispoziție, pentru a-și clarifica situația și pentru a nu intra în alte probleme”, a adăugat Oana Gonțea.

În mesaje apar referiri despre discrepanțe în evidența fiscală, însă ANAF recomandă ca aceste mesaje și atașamentele lor să nu fie deschise.


Sorin Țârcă