Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Propunere de excludere a lui Ludovic Orban din PNL. Deputatul Ionel Dancă își anunță demisia

Publicat: vineri, 12 Noiembrie 2021 , ora 16.46
Sursa foto: arhivă / Radio România Actualități
Sursa foto: arhivă / Radio România Actualități

Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, să propună excluderea lui Ludovic Orban din partid.

Potrivit Radio România Actualități, Ludovic Orban a ieșit supărat din ședință și s-a declarat dezamăgit de decizia actualei conduceri după tot ceea ce a făcut în PNL în 31 de ani.


“Sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare, care a luat o decizie absurdă: în loc să plece ei de la conducerea partidului sau să excludă pe ei pentru ceea ce au făcut, au formulat propunerea de excludere a mea din Partidul Național Liberal. Decizia de astăzi mă face un om liber, liber să îi reprezint pe toți cetățenii de bună-credință, pe toți oamenii din țara asta care cred că au șansa să fie reprezentați corect la nivel politic. Nu-mi pare rău de nimic din ceea ce am făcut în ultimii 31 de ani”
, a spus Ludovic Orban.

Votul pentru propunerea de excludere a fost secret, s-au înregistrat 31 de voturi pentru și două împotrivă. Decizia conducerii PNL vine după ce Ludovic Orban a lansat în ultima perioadă acuzații repetate a adresa actualei conduceri a partidului și la adresa președintelui Klaus Iohannis. Ludovic Orban a demisionat și din grupul parlamentar la PNL și a fost urmat de alți 16 deputați și senatori liberali. Însă nici unul nu a plecat până acum din partid.

Propunerea BEx urmează să fie înaintată Consiliului Național al PNL, care ia decizia finală.

Totodată, deputatul Ionel Dancă anunță că demisionează din PNL, după excluderea fostului președinte al partidului Ludovic Orban, informează AGERPRES.

“Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec și eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul și a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea și bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis și PNL, care dau acum guvernarea țării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea ce am luptat și muncit și împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat”, a scris Ionel Dancă, astăzi, pe Facebook.

Sursa articol: Radio România Actualități / AGERPRES

Radio România Actualități