Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lot de produse din pește cu Listeria, retras de la comercializare

Publicat: joi, 25 Noiembrie 2021 , ora 11.53
Sursa foto: www.ansvsa.ro
Sursa foto: www.ansvsa.ro
Producătorul brașovean Doripesco a retras de la comercializare lotul 10112021 al produsului Hanul Boieresc - cremă de păstrăv condimentată, 150g, cu dată de expirare 10.12.2021.


Vă informăm că producătorul Doripesco SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes”, se arată într-un comunicat ANSVSA.


Cei care au achiziționat produsul din lotul menționat, sunt atenționați să nu îl consume, să îl distrugă sau să îl returneze în orice magazin Penny. Contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.


Bacteria identificată poate provoca listerioza, o boală care poate avea consecințe asupra sănătății în special a femeilor gravide, copiilor mici, persoanelor în vârstă sau a celor cu un sistem imunitar scăzut.


Persoanele care au consumat din acest lot al produsului și care prezintă febră, dureri musculare, diaree sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Radio România Brașov FM