Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un deceniu de Radio Chișinău

Publicat: miercuri, 1 Decembrie 2021 , ora 11.53

Pentru Radio România, ziua de 1 decembrie are o dublă semnificație: Ziua Națională a României și Aniversarea a 10 ani de emisie a postului Radio Chișinău.


Lansarea Radio Chișinău, la 1 decembrie 2011, a reprezentat mai mult decât un simplu proiect editorial al Societății Române de Radiodifuziune. Privit retrospectiv, aceasta s-a impus ca un moment simbolic, de fuziune culturală, un semnal radiofonic al aspirațiilor pentru reunirea națională.


Vocea profesioniștilor de la Chișinău promovează nu doar un conținut editorial de calitate, ea aduce în centrul atenției cheia de boltă a misiunii noastre publice: interesul național comun.


În această perioadă dificilă, în care întreaga lume este pusă la încercare de pandemia de COVID 19, este nevoie tot mai mult de coeziune, implicare și coerență. Este ceea ce fac, zi de zi, cu onestitate și profesionalism jurnaliștii de la Radio Chișinău. Iar acest lucru se vede în numărul tot mai mare de ascultători care aleg Radio Chișinău ca principală sursă de informare.


La Mulți Ani, România!


La Mulți Ani, Radio Chișinău!

Vă reamintim că în această seară, pe scena Sălii Radio, va avea loc un eveniment de excepție. Este vorba despre un dublu concert aniversar, în interpretarea Orchestrei de Cameră Radio, alături de membri ai Orchestrei Naționale de Cameră a Republicii Moldova.

Infomații, aici: Muzicieni din România și Republica Moldova, pe scena Sălii Radio.

Radio România Actualități