Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bugetul de stat pe anul viitor va fi construit fără a introduce taxe noi, spune ministrul Adrian Câciu

Publicat: vineri, 10 Decembrie 2021 , ora 11.23
Sursa foto: AGERPRES / RADOR
Sursa foto: AGERPRES / RADOR

Bugetul de stat pe anul viitor va fi construit fără a introduce taxe noi, iar orice modificare a regimului fiscal va fi făcută în mod predictibil pe baza unui dialog cu mediul privat, a anunțat ministrul de finanțe, Adrian Câciu, după o întâlnire cu reprezentanți ai oamenilor de afaceri.

O primă variantă a proiectului de buget va fi prezentată luni în executiv, iar introducerea taxei de solidaritate a fost abandonată de coaliția de guvernare.

Adrian Câciu a explicat că nu s-a abandonat și solidaritatea cu românii care au venituri mici, iar ei vor fi protejați față de creșterea prețurilor stimulând economia și firmele care produc în țară, indiferent de naționalitatea acționariatului lor.

Potrivit Radio România Actualități, coaliția de guvernare și-a propus ca termen pentru trecerea bugetului de stat prin Parlament data de 24 decembrie.

Radio România Actualități