Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

STS a adaptat sistemul informatic de eliberare a certificatelor digitale Covid care permite acum marcaje și pentru doza booster

Publicat: marți, 28 Decembrie 2021 , ora 10.54
Sursa foto: arhivă / Facebook / Ro Vaccinare
Sursa foto: arhivă / Facebook / Ro Vaccinare

STS a adaptat sistemul informatic de eliberare a certificatelor digitale Covid care permite acum marcaje și pentru doza booster.


Potrivit Radio România Actualități, noul cadru de reglementare european va sigura în toate țările diferențierea între certificatele de vaccinare, care atestă administrarea schemei complete, și cele emise după efectuarea unei doze de rapel.


STS mai precizează că acum pe certificatele digitale europene Covid emise în România pentru cei care au făcut o doză Johnson&Johnson, așa cum prevede schema inițială a acestui ser, se schimbă marcajul european pentru diferențierea dozelor suplimentare de rapel. Altfel spus, cei care au făcut doza booster cu Johnson&Johnson sunt sfătuiți să-și genereze un nou certificat de pe platforma online.

Radio România Actualități