Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autoritățile vor prezenta astăzi planul de măsuri pentru gestionarea valului cinci al pandemiei

Publicat: miercuri, 29 Decembrie 2021 , ora 10.45
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Autoritățile au pregătit un plan de măsuri pentru gestionarea valului cinci al pandemiei. Acesta va fi prezentat astăzi într-o conferință de presă pe care o vor susține ministrul Sănătății, Alexandru Rafila și șefa Centrului Național pentru Supravegherea și Controlul Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol.


Între timp, numărul cazurilor noi de Covid a crescut brusc în România. Ieri au fost raportate 1144 - mai mult decât dublu față de ziua precedentă, potrivit Radio România Actualități. Este cel mai mare număr de cazuri noi în 24 de ore din ultimele 20 de zile.


A crescut însă și interesul pentru vaccinare. Aproape 6.000 de persoane au făcut prima doză, iar alte peste 13.000 doza booster. 7.800.000 de români au în prezent schema completă de vaccinare.


Incidența cazurilor de coronavirus a ajuns astăzi la 0,51 în județ și la 0,63 în municipiu. Marți, la Brașov s-au înregistrat 30 de cazuri noi Covid-19.


Radio România Actualități