Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ministrul Sănătății a dat asigurări că în țară vor ajunge medicamente inovative în tratarea Covid

Publicat: joi, 30 Decembrie 2021 , ora 12.15
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a dat asigurări, ieri, că în scurt timp vor ajunge în țară medicamente inovative în tratarea Covid și a subliniat că este foarte important ca oamenii să respecte măsurile de distanțare, de igienă personală, să poarte corect măștile de protecție și să se vaccineze.


Alexandru Rafila a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că autoritățile doresc să evite un lockdown, care ar afecta economia și activitatea unităților de învățământ.


Potrivit Radio România Actualități, s-a vorbit și despre vulnerabilitățile României în fața noului val: o rată mică de vaccinare și un număr și mai mic de persoane care au făcut doza booster, lipsa instrumentelor de control a răspândirii bolii în ceea ce privește pe cei care călătoresc dinspre țări afectate de Omicron și faptul că mulți oameni care sosesc în țară nu respectă măsurile de carantinare.


Citește și: Autoritățile se pregătesc pentru valul 5

Radio România Actualități