Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii nevaccinați nu-și vor putea plăti impozitul la sediul Direcției Fiscale

Publicat: miercuri, 5 Ianuarie 2022 , ora 16.47
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Direcția Fiscală Brașov a anunțat că persoanele nevaccinate împotriva Covid 19 nu pot intra în sediul de pe strada Dorobanților pentru plata impozitelor și taxelor locale.

Instituția asigură, însă, mai multe variante de plată în cazul celor care nu au certificat verde:

“Pot plăti pe internet la adresa brasovcity.ro și ghiseul.ro. De asemenea, avem un aparat care este amplasat în curtea instituției, și pe strada Lungă unde am menținut și în perioada aceea de anul trecut plata pentru persoane nevaccinate”, a spus directorul Direcției Fiscale Brașov, Marian Voinescu.

Pe strada Lungă există o singură casierie și intră doar câte o persoană, pentru că încasarea banilor presupune un regim special.

Plata impozitelor și taxelor locale se va putea face din 7 ianuarie, la sediul central și la sediile din cartiere. În mediul online, brașovenii pot stinge aceste obligații din data de 8 ianuarie (informații aici).

Sorin Țârcă