Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Preșcolarii și elevii din clasele primare revin la ore

Publicat: duminică, 9 Ianuarie 2022 , ora 7.52
Sursa foto: romania-actualitati.ro
Sursa foto: romania-actualitati.ro

Preșcolarii și copiii din clasele primare revin mâine la ore după vacanța de iarnă. Asta după ce elevii de la gimnaziu și de liceu au început cursurile încă de pe 3 ianuarie pentru a recupera materia nepredată în vacanța forțată de la sfârșitul lunii octombrie.

Deși numărul infectărilor crește alarmant, în perioada următoare elevii nu vor mai primi teste de salivă de la școală pentru că licitația de achiziție a acestora a fost contestată de una dintre firmele participante, informează Radio România Actualități. În aceste condiții, secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, a subliniat că este important să fie respectate regulile sanitare în vigoare:

“Este un apel pe care îl fac către părinți, către elevi, către colegii din sistemul de învățământ, este să respectăm regulile: purtarea măștii, distanțare. În acest moment încă ratele de incidență sunt sub 3 la mie, prin urmare școlile pot funcționa în regim față în față, dar depinde de noi să păstrăm această situație”.

Semestrul I se va încheia pe 14 ianuarie, iar cel de-al II-lea începe pe 17 ianuarie, fără să existe o vacanță intersemestrială.

Următoarea vacanță este programată în perioada 15 aprilie - 1 mai.

Radio România Brașov FM