Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

30 de asociații din domeniul Culturii, Turismului, Evenimentelor și Fitnessului, reunite într-o organizație

Publicat: miercuri, 12 Ianuarie 2022 , ora 16.48
Sursa foto: facebook / ACTEF
Sursa foto: facebook / ACTEF

30 de asociații din domeniul Culturii, Turismului, Evenimentelor și Fitnessului și-au unit forțele și au creat o alianță puternică, unită sub o singură voce și sub un singur nume: ACTEF

Lansată oficial, astăzi, la București, Alianța pentru Cultură, Turism, Evenimente și Fitness reprezintă o organizație - umbrelă în cadrul căreia patronatele din cultură, turism, evenimente și activități sportive vor activa și se vor adresa autorităților române.

Prin noua organizație patronală se dorește ca turismul, cultura, evenimentele și fitnessul să aibă o voce comună, pentru a obține predictibilitate și compensații juste pentru domeniile pe care le reprezintă, profund afectate de pandemie.

Sutele de mii de lucrători, profesioniști și antreprenori, reprezentați de cele 30 de asociatii, organizații și alianțe din ACTEF, își propun ca industriile pe care le reprezintă să nu mai fie trecute la categoria „și altele” în societatea românească. Mai mult, aceștia doresc să contribuie la crearea unei strategii de țară pe termen mediu și lung.

Camelia Vlad