Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

MAE recomandă cetățenilor să evite deplasările în Ucraina

Publicat: duminică, 20 Februarie 2022 , ora 17.37
Sursa foto: RADOR
Sursa foto: RADOR

În contextul ultimelor evoluției de securitate, Ministerul Afacerilor Externe și-a actualizat alerta de călătorie în Ucraina.

Cetățenilor români li se recomandă puternic evitarea oricărei deplasări în această țară, manifestarea unei atenții deosebite și părăsirea cât mai rapidă a teritoriului ucrainean.

MAE sfătuiește cetățenii români din Ucraina, inclusiv ziariștii, să evite aglomerările mari de oameni, să se informeze permanent și din surse sigure și să își ajusteze planurile de călătorie în funcție de situația de securitate.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români din Ucraina să își notifice prezența la Ambasada României de la Kiev sau la oficiile consulare ale țării noastre.

Se recomandă ferm evitarea deplasărilor în peninsula Crimeea, regiunile Donețk și Lugansk și în zona de frontieră a Ucrainei cu Federația Rusă și Belarusul.

Sursa foto: RADOR

Radio România Actualități