Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul de muzică folk „Om Bun” din acest an, omagiu adus brașoveanului Victor Socaciu

Publicat: miercuri, 23 Februarie 2022 , ora 13.02
Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro
Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro

Ediția din acest an a festivalului de muzică folk „Om Bun” va fi un omagiu adus brașoveanului Victor Socaciu.

Așa cum viața merge înainte și Festivalul «OM BUN» va merge înainte pentru a purta spre nemurire un vis devenit realitate al celui care a fost Victor Socaciu, sufletul acestui festival. Pe aceeași scenă unde a ținut să cânte anul trecut, când marile orașe erau închise, cu aceiași prieteni care au răspuns prezent și ieri și azi, cu voi care iubiți muzica folk, vom păstra aprinsă candela iubirii timp de trei seri în semn de prețuire și de ultim omagiu”, a spus artistul Ducu Bertzi, pe pagina sa de Facebook.

Festivalul va avea loc la Sala Primăriei din Breaza, în perioada 29-31 martie.

Pe scenă vor urca artiști precum Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Emeric Imre, Cristian Buică, Ada Milea, Andrei Păunescu, Cătălin Stepa și Vlad Gălățianu, iar invitat special este actorul Dan Puric.

Biletele pot fi achiziționate de pe entertix.ro, la prețul de 50 de lei (pentru acces doar online de pe platforma de streaming) sau la 60 de lei (pentru acces în sala de spectacol).

Artistul Victor Socaciu s-a născut la data de 14 ianuarie 1953, la Brașov și a încetat din viață pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani.

În afară de activitatea artistică, Victor Socaciu a fost, între altele, deputat în parlament și consul general al României la Montreal, Canada.

Radio România Brașov FM