Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nereguli găsite de Protecția Consumatorilor la mărțișoarele dintr-un supermarket brașovean

Publicat: joi, 24 Februarie 2022 , ora 7.10
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Atenție de unde cumpărați mărțișoare din metale prețioase. Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov au efectuat un control la un supermarket din Brașov, iar în urma neregulilor găsite s-a dispus extinderea verificărilor la nivel național, sub coordonarea președintelui ANPC.

Potrivit comisarului șef regional, Sorin Susanu, este vorba despre oprirea de la comercializare a unor mărțișoare din argint.

”S-au descoperit la vânzare metale prețioase fără ca acel agent economic să dețină autorizațiile legale pentru comercializare sau orice altă formă de manipulare a metalelor prețioase, motiv pentru care absolut toate produsele au fost oprite definitiv cu scopul de a fi confiscate și predate instituțiilor statului”, a declarat comisarului șef regional, Sorin Susanu

Nereguli au fost descoperite și la un supermarket din apropierea Gării CFR Brașov. Este vorba despre mizerie, pete de rugină pe grilajele din vitrinele frigorifice, lichide și urme de sânge de la carne, legume și fructe stricate. S-au oprit temporar de la comercializare peste 96 de kilograme de produse alimentare și aproape 87 de litri de băuturi. Au fost aplicate trei sancțiuni în valoare de 14.000 lei.

Sursa foto: Radio România Brașov FM 

Radio România Brașov FM