Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Președintele Ucrainei face apel la cetățenii săi să se alăture armatei

Publicat: joi, 24 Februarie 2022 , ora 13.19
Sursa foto: Radio Chișinău
Sursa foto: Radio Chișinău

Președintele Ucrainei face apel către cetățenii ucrainieni să se alăture armatei, să devină donatori de sânge sau să își pună toate resursele la bătaie, în cazul celor care dețin afaceri. 

”Ucraina este atacată pe calea aerului din Nord până în Sud. Trimitem arme tuturor celor care vor să apere suveranitatea. Oricine are prezență militară se poate alătura armatei. Facem apel la veterani. Avem răniți în rândul militarilor și avem nevoie de sânge. Vă rugăm să deveniți donatori. În aceste vremuri dificile, fiecare companie, fiecare om de afaceri poate ajuta. Personalul are nevoie de bunuri, de servicii. Sunt recunoscător tuturor politicienilor care ne-au apărat independența. Nu mai avem oponenți politici, suntem toți cetățeni ai un țări frumoase. Această dimineață va rămâne în istorie, dar un altfel de istorie între noi și Rusia. Am întrerupt relațiile diplomatice cu Rusia. Independența și dreptul de a trăi pe pământurile noastre este cea mai importantă valoare. Rusia a atacat statul într-un mod viclean ceea ce ne amintește de Germania nazistă”, a declarat Vladimir Zelenskyi, președintele Ucrainei.

Radio România Brașov FM