Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Interviu. Corespondentul Radio România ne-a transmis informații direct din Ucraina

Publicat: vineri, 25 Februarie 2022 , ora 12.55
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR
Mihai Miclăuș, corespondent Radio România în Ucraina

Mii de oameni din Ucraina se îndreaptă spre România, fie pentru a se refugia în țara noastră, fie pentru a pleca de aici la rudele care lucrează în țări precum Italia sau Spania.

De data aceasta este vorba mai mult despre femei și copii, pentru că bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani nu mai pot părăsi țara.

Mai multe detalii ne-a oferit colegul nostru de la Radio România, Mihai Miclăuș, aflat în acest moment în Ucraina, într-un interviu acordat redactorului Radio România Brașov FM, Monica Neacșu și difuzat în cadrul emisiunii Pulsul Zilei.

"De dimineață am reușit să trec granița pe la punctul de trecere a frontierei Sighet și cum am intrat în Ucraina, reprezentanții poliției de frontieră ucraineană au fost destul de agresivi cu jurnaliștii. Nu doar cu mine, ci și cu colegii de la Reuters, împreună cu care am trecut. Au încercat să nu ne permită să filmăm și nici să facem înregistrări cu refugiații care sperau să ajungă în România", ne-a mărturisit acesta.

Va invităm să ascultați interviul integral în materialul audio atașat.

Sursa foto: SRR 

Radio România Brașov FM