Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au început negocierile ruso-ucrainene

Publicat: luni, 28 Februarie 2022 , ora 13.15
Sursa foto: Gorlushko Valdemar / unian.info
Sursa foto: Gorlushko Valdemar / unian.info

UPDATE 13.25:

Partea rusă a fost categoric împotriva transmiterii în direct a discuțiilor care au loc la granița belarusă între delegațiile Rusiei și Ucrainei - transmite ziarul Korrespondent.

.......

La această oră, la granița belarusă, în regiunea Gomel, sunt în desfășurare negocierile între delegațiile rusă și ucraineană pe tema încetării războiului dintre cele două țări, transmite UNIAN, citând o sursă din Biroul Președintelui de la Kiev.

Potrivit REUTERS, Kremlinul a refuzat să comenteze obiectivul Moscovei în negocieri, însă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Rusia regretă că discuțiile nu au început cu o zi mai devreme.

Vicepremierul ucrainean Irina Vereșciuk a declarat că delegația la negocierile cu Rusia a fost instruită de președintele Volodimir Zelenski astfel că "nimeni nu va renunța nici măcar la un metru din interesele naționale ale Ucrainei", informează Korrespondent.

Sursa: RADOR

Radio România Brașov FM