Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vremea neprielnică amână Promo Racing Speed Challenge

Publicat: joi, 17 Martie 2022 , ora 12.48

Condițiile meteo nefavorabile au amânat cu o săptămână concursul automobilistic de accelerare destinat amatorilor, Promo Racing Speed Challenge.

Programată pentru finalul acestei săptămâni, cursa a fost amânată pentru data de 27 martie.

Evenimentul va avea loc pe Centura Veche, strada Timișul Sec din municipiul Brașov.

Această decizie a organizatorului vine în urma consultării mai amănunțite a prognozei meteorologice, valabile pentru ambele date ale lunii în curs. Astfel, dat fiind faptul că peste 10 zile sunt anunțate temperaturi cu mult peste pragul de 7°C și condiții mult mai prietenoase pentru concurenți, conducerea competiție a decis reprogramarea etapei de Promo Speed Challenge.

“Pretențiile unei curse de acest gen sunt, în primul rând, condițiile meteo. Având în vedere că trebuie să fie carosabil uscat și temperatura de minim 10 grade (...) Aici se fac viteze mari la 400 de metri, astfel că viteza și frânarea sunt dușmanul apei și a frigului. Aceasta este prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească o etapă de acest gen, indiferent că e națională, de amatori sau de orice fel”, a spus organizatorul competiției, Bela Stoica.

Până în prezent, la startul etapei și-au anunțat prezența 11 concurenți. Înscrierile online pentru etapa a patra rămân deschise până vineri, 25 martie, urmând ca toți cei care doresc să se înscrie la fața locului să o poată face înainte de startul manșelor de calificare.

Radio România Brașov FM