Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

25 mai, termenul limită pentru depunerea Formularului 230

Publicat: joi, 17 Martie 2022 , ora 12.55
Sursa foto: anaf.ro
Sursa foto: anaf.ro

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov informează contribuabilii persoane fizice că pot depune formularul 230 ”Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat” până cel târziu la data de 25 mai, sub sancțiunea decăderii.

Formularul  230 ”Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat” se completează  și se depune astfel:

- prin intermediul serviciului Spațiul Privat Virtual, secțiunea Depunere Declarație unică și alte formulare SPV-PF;

- prin portalul e-guvernare;

- la organul fiscal competent (în raza căruia contribuabilul  își are domiciliul);

- prin poștă cu confirmare de primire;

- direct la registratura organului fiscal;

- sau se poate opta pentru depunerea cererii la entitatea nonprofit/unitatea de cult, beneficiara sumei. Entitatea nonprofit/unitatea de cult care primește cereri de la contribuabili are obligația de a transmite la organul fiscal competent doar prin mijloace electronice de transmitere la distanță, formularul «Situație centralizatoare a datelor cuprinse în formularul 230». În această situație, originalul cererilor 230, în format hârtie, se păstrează de către entitățile nonprofit/unitățile de cult și sunt puse la dispoziția organului fiscal la solicitarea acestuia.

Formularul 230 pdf inteligent poate fi descărcat de pe site-ul www.anaf.ro.

Radio România Brașov FM