Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Poliției Române a fost marcată și la Brașov

Publicat: vineri, 25 Martie 2022 , ora 13.38
Sursa foto / video: IPJ Brașov
Sursa foto / video: IPJ Brașov

La 200 de ani de la înființarea instituției, Ziua Poliției Române a fost marcată, astăzi, și la Brașov.

La ședința festivă care a avut loc la Inspectoratul de Poliței Județean Brașov au participat prefectul județului, președintele Consiliului Județean Brașov, șefii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, alături de polițiști din cadrul inspectoratului.

“Chiar dacă Poliția s-a transformat și a evoluat, misiunea noastră a rămas aceeași odată cu trecerea timpului. Încrederea cetățenilor este cel mai bun indicator al acțiunilor noastre, iar cetățenii onești sunt cei mai buni aliați în lupta cu criminalitatea. (...) Rămânem, permanent, în slujba cetățenilor și ne vom îndeplini cu responsabilitate și profesionalism, atribuțiile conferite și misiunile noastre de zi cu zi.Menirea noastră este una pentru toți, siguranța semenilor!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cu această ocazie, 26 de ofițeri de poliție și 112 de agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt avansați la termen în gradul profesional următor.

De asemenea, pentru rezultate deosebite în activitatea profesională, 12 ofițeri de poliție și 13 agenți de poliție brașoveni au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: IPJ Brasov
Radio România Brașov FM