Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parapantiștii ruși, excluși de la SkyDreamers Open 2022

Publicat: luni, 28 Martie 2022 , ora 11.49

Războiul din Ucraina influențează ritmul înscrierilor, iar sportivii ruși au fost excluși, anunță organizatorii SkyDreamers Open 2022.

Zona Brașovului este una extrem de tentantă pentru parapantiștii din întreaga lume. S-au înscris deja sportivi din SUA, Noua Zeelanda, Ungaria, Polonia, Franța, Macedonia, Serbia, Slovenia sau Italia și bineînțeles România. Iar primul concurent care a confirmat a fost un sportiv din Ucraina. Se întâmpla chiar înainte de începerea războiului. De atunci ritmul înscrierilor a scăzut. Parapantiștii din Europa, în special, ezită să se mai înscrie la competiții” a declarat Cristian Deacu, organizatorul PWC SkyDreamers Open Brașov.

Reamintim că evenimentului, care reunește parapantiști de talie mondială de pe 3 continente, va avea loc la Brașov, între 13 și 19 mai.

Cartierul general al competiției va fi la Săcele, iar arbitrii din Macedonia și Franța vor superviza competiția, pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță.

În funcție de vreme, decolările vor avea loc la Bunloc și în zona Masivului Postăvaru.

Înscrierile se pot face aici: ÎNSCRIERI

Citește și: Parapantiști de talie mondială vor face spectacol pe cerul Brașovului



Radio România Brașov FM