Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL

Publicat: miercuri, 6 Aprilie 2022 , ora 20.10
Sursa foto: arhivă / RADOR
Sursa foto: arhivă / RADOR

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL. El a precizat că a luat această decizie după ce a discutat cu colegii de partid și în urma unei analize asupra întregii situații politice, informează Radio România Actualități.

Nicolae Ciucă afirmă că PNL are nevoie de o stare de armonie în interior și de concentrare a tuturor asupra obiectivelor asumate, dar și de o coaliție stabilă în care problemele care apar să fie rezolvate prin dialog.

Partidul Național Liberal organizează duminică, pe 10 aprilie, un congres extraordinar pentru desemnarea unui nou președinte, funcție vacantă, de săptămâna trecută când fostul lider al formațiunii, Florin Cîțu, și-a a prezentat demisia.

Nicolae Ciucă este singurul candidat care s-a înscris pentru preluarea conducerii PNL, cu moțiunea intitulată ''Uniți pentru o Românie stabilă și puternică'' în care și-a stabilit ca principal obiectiv asigurarea stabilității politice în țară și întărirea partidului, până la viitoarele alegeri.

Radio România Actualități