Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vaccinare anti-covid doar la medicul de familie, de la 1 iulie

Publicat: marți, 19 Aprilie 2022 , ora 9.49
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Începând cu luna iulie, vaccinarea anti-covid se va face doar la medicii de familie, informează AGERPRES.

Perioada de tranziție de la vaccinarea de tip «campanie» la imunizarea ca parte a programului național de vaccinare se va încheia la 30 iunie, a precizat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, pe pagina sa de Facebook.

Până la această dată, inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie”, a adăugat Andrei Baciu.

De la 1 iulie, dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie, iar centrele de vaccinare își vor înceta activitatea.

Oficialul din Ministerul Sănătății a subliniat, totodată, că autoritățile recomandă în continuare vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2, în special pentru persoanele aflate în grupele de risc.

Radio România Brașov FM