Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

CFR Călători suplimentează cu vagoane toate trenurile care circulă în acest weekend spre Valea Prahovei și litoral

Publicat: vineri, 29 Aprilie 2022 , ora 11.54
Sursa foto: Facebook / CFR Călători
Sursa foto: Facebook / CFR Călători

CFR Călători suplimentează cu vagoane toate trenurile care circulă în acest weekend spre destinațiile turistice Valea Prahovei și stațiunile de pe litoral.

Pentru cele două rute sunt disponibile trenuri care pleacă din oră în oră, cu un parcurs între București și Constanța, unde linia este modernizată, de doar două ore. În total, din marile orașe spre Constanța în cele trei zile - vineri, sâmbătă și duminică - sunt programate 22 de trenuri.

“22 de trenuri vor lega localitățile țării cu litoralul, plus încă șase cele care vor asigura conexiunea între Constanța și Mangalia, șase trenuri suplimentare. Practic, toate trenurile, exceptând cele de Iași, trec prin București. Deci, practic, Bucureștiul are o cadență de unu-două ore în relația Constanța și de la Constanța către Mangalia. Timpul de parcurs între București Constanța la unele servicii, care nu opresc între București și Constanta, este puțin sub două ore, iar la celelalte servicii care opresc între București și Constanța, mă refer în cele patru-cinci stații mari de pe traseu, în circa două ore și 10 - două ore și 20”, a precizat Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Compania de Drumuri le amintește celor care vor să meargă la mare cu mașina că la podul Fetești se circulă cu restricții pe o singură bandă pentru fiecare direcție, iar la stațiile de taxare de la Fetești se pot forma cozi mari la barieră, a transmis reporterul Radio România Actualități, Alexandru Lancuzov.

Radio România Actualități