Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Declarația unică se depune până la 25 mai, inclusiv

Publicat: marți, 3 Mai 2022 , ora 15.44

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) reamintește contribuabililor că termenul pentru depunerea Declarației Unice (DU) este data de 25 mai, inclusiv.

Declarația unică se completează și se depune de către persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România din străinătate și care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal.

Declarația unică poate fi trimisă online, prin intermediul Spațiul Privat Virtual, pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată, dar și în format fizic, prin poștă, cu confirmare de primire, sau direct la registratura organului fiscal.

Pe site-ul ANAF se regăsesc toate informațiile detaliate despre declarația unică: Formularul 212 pentru descărcare, baza legală, modele de completare etc.

Pentru completarea și depunerea declarației unice contribuabilii pot solicita sprijin, astfel:

- apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor - Call Center, la numărul de telefon 031.403.91.60;

- prin e-mail, accesând Formularul de contact disponibil pe www.anaf.ro și în serviciul Spațiul Privat Virtual.



Radio România Brașov FM