Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Legea privind stagiul militar voluntar va intra în circuitul de avizare în foarte scurt timp, a anunțat ministrul Apărării

Publicat: miercuri, 4 Mai 2022 , ora 10.53
Sursa foto: romania-actualitati.ro / Cristina Moise
Sursa foto: romania-actualitati.ro / Cristina Moise

Legea privind stagiul militar voluntar va intra în circuitul de avizare în foarte scurt timp, a anunțat aseară ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu. El a adăugat că proiectul a fost discutat și cu alte categorii din sistemul de ordine publică și apărare, și va fi supus avizării și la alte ministere.

Într-o intervenție la Digi 24, Vasile Dîncu a precizat că există un interes a ridicat din partea celor care vor să fie rezerviști voluntari în Armata României, până acum fiind depuse 1.400 de cereri.

Rezerviști vor fi plătiți, în medie, cu aproximativ 3.000 de lei, suma depinzând de grad, de studiile pe care le au și de modul în care sunt încadrați, a mai spus ministrul Apărării.

Radio România Actualități