Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pelicula „Minions: The Rise of Gru”, proiectată în avanpremieră la Festivalul Internațional de Animație de la Annecy

Publicat: joi, 5 Mai 2022 , ora 13.22
Sursa foto: captură video / Youtube
Sursa foto: captură video / Youtube

Pelicula „Minions: The Rise of Gru”, continuarea seriei de succes care îi are ca protagoniști pe îndrăgiții minioni, va fi proiectată în avanpremieră la deschiderea Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy, informează AGERPRES.

Festivalul, care a fost creat în anul 1960, se va desfășura în perioada 13 – 18 iunie și este evenimentul principal în cinematografia de animație, care reunește, anual, cele mai importante studiouri din domeniu.

Anul acesta, în cadrul evenimentului vor fi proiectate pelicule precum „Charlotte”, de Eric Warin și Tahir Rana, povestea unei pictorițe care și-a pierdut viața la 26 de ani, la Auschwitz; „Goodbye, DonGlees!” de Atsuko Ishizuka; „Interdit aux chiens et aux Italiens” de Alain Ughetto sau “Le Petit Nicolas: qu'est-ce qu'on attend pour être heureux?” de Amandine Fredon și Benjamin Massoubre.

Totodată, la ediția din acest an, vor fi prezentate primele imagini din pelicule mult așteptate precum „Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)”, „Puss in Boots: The Last Wish” sau „Lightyear” de la studiourile de animație Pixar.

Sursa video: Youtube / Illumination

Radio România Brașov FM