Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Partidului Național Liberal și-a completat echipa de conducere

Publicat: vineri, 27 Mai 2022 , ora 18.03
Sursa foto: captură video / Facebook / Adrian Ioan Veștea
Sursa foto: captură video / Facebook / Adrian Ioan Veștea

Europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales, astăzi, prim-vicepreședinte al PNL în domeniul strategiilor politice, ministrul de interne Lucian Bode în funcția de secretar general al partidului, iar senatorul Virgil Guran în cea de vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale, informează Radio România Actualități.

Alegerile au avut loc în cadrul Consiliului Național al liberalilor de la Poiana Brașov.

“Astăzi, Partidul Național Liberal a dat dovadă de maturitate și vremea luptelor interne a luat sfârșit. În această formulă completă, echipa Partidului Național Liberal dă dovadă de solidaritate și dă semnalul muncii în echipă pentru tot ceea ce poate să însemne angajamentul nostru în slujba românilor”, a precizat liderul partidului, premierul Nicolae Ciucă.

Amintim că în luna aprilie, premierul Nicolae Ciucă, care era vicepreședinte al PNL în domeniul apărare și siguranță națională, a fost ales lider al partidului, după ce Florin Cîțu a demisionat din această funcție.

Radio România Actualități