Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

5 IUNIE - ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI

Publicat: duminică, 5 Iunie 2022 , ora 9.08
sursa: SRR
sursa: SRR
Ziua Mondială a Mediului a fost instituită de Adunarea Generală a Națiunilor Unite în anul 1972, la Conferința mondială din domeniul protecției mediului de la Stockholm. Se sărbătorește în fiecare an în ziua de 5 iunie și reprezintă elementul cel mai important al Programului Națiunilor Unite.
Anul acesta, sloganul "Avem o singură planetă Pământ!" pledează pentru schimbări de mediu transformatoare la scară globală și dorește să sărbătorească planeta printr-o acțiune colectivă de mediu, punând accent pe acțiunile pentru climă, natură și împotriva poluării.

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov și Garda Națională de Mediu-Comisariatul Județean Brașov celebrează Ziua Mondială a Mediului 2022 prin organizarea unui seminar de informare și conștientizare cu tema "Avem o singură planetă Pământ!".

"Dorim să încurajăm și să informăm comunitatea brașoveană privind necesitatea protejării mediului pentru generațiile viitoare și gestionarea responsabilă a resurselor naturale ale planetei. Protecția mediului este o problemă a tuturor, pe de o parte a dezvoltării societății, iar pe de altă parte a redresării, conservării și ocrotirii naturii", a declarat Ciprian Băncilă, director executiv al APM Brașov.

Seminarul dedicat Zilei Mondiale a Mediului va avea loc la Instituția Prefectului Județul Brașov, in data de 6 iunie 2022, la sala 120, începând cu ora 12:00 au mai transmis reprezentanții APM Brașov.

Având în vedere importanța evenimentului ecologic, ne-ar face o deosebită onoare dacă ați accepta invitația noastră de a vă alătura nouă și invitaților noștri (elevi, cadre didactice) pe perioada desfășurării acestei întâlniri.


Radio România Brașov FM