Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De vineri, revin ”Trenurile Soarelui”

Publicat: miercuri, 8 Iunie 2022 , ora 17.31
Sursa foto: arhivă / Facebook / CFR Calatori
Sursa foto: arhivă / Facebook / CFR Calatori

De vineri, pe șinele de cale ferată revin în mers ”Trenurile Soarelui”.

Turiștii care vor să ajungă la mare vor avea la dispoziție nici mai mult, nici mai puțin de 38 de trenuri, care vor asigura, zilnic, legături directe din toată țara cu stațiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării.

Trenurile vor pleca din toate regiunile țării, inclusiv de la Brașov.

„Brașovenii vor putea beneficia de șase trenuri directe către litoral, din care vom avea 2 trenuri care trec prin București - Băneasa și unul care trece prin București Nord. Mă refer la cele care vin din țară, dar vor avea și trei trenuri directe în relația Brașov - Constanța, trenuri care au o durată de parcurs practic greu de egalat cu mijloacele auto și discutăm aici de durată de parcurs de 5 ore, 5 ore și jumătate, maxim, cu oprire generoasă în Gara de Nord”, a explicat Adrian Vlaicu, șef Oficiu Marketing CFR Călători.

Pentru cei care își cumpărăr biletele online, CFR Călători oferă și o reducere de 5% din prețul întreg al unui bilet.

”Un bilet Brașov – Constanța, de la casa de bilete, actualmente, costă 79.30 lei. Online se cumpără cu 75.50 lei, deci o reducere acordată tuturor celor care își cumpără biletele online sau de la automatele vânzare bilete din stațiile de cale ferată”,
a adăugat Adrian Vlaicu.

Reprezentanții CFR Călători au adăugat că fiecare tren o să aibă vagoane climatizate, cu prize electrice pentru încărcarea gadgeturilor, iar trenurile cu parcurs lung vor avea în dotare vagoane cușetă.

Ruxandra Stoica