Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Transfăgărășanul, live de la 2.000 de metri altitudine

Publicat: miercuri, 22 Iunie 2022 , ora 19.17

Turiștii care vor să parcurgă spectaculosul drum Transfăgărășan, redeschis circulației zilele trecute, pot vedea live cum este la 2.000 de metri altitudine.

Cu ajutorul unei camere web montate recent aproape de baza Salvamont Argeș, într-o curbă, turiști pot urmări traficul și vremea, astfel încât să-și poată planifica excursia și în funcție de acestea.

“Are o vedere foarte frumoasă despre vârful Mușețeica, (...) și în timpul verii se poate vedea traficul auto, ceea ce eu cred că este important și pentru șoferi, pentru că pot vedea dacă s-a format coadă (...) îți faci o idee de cum se circulă. Gândiți-vă că dacă ești pe undeva pe la baraj, spre exemplu, sau la Cârțișoara, în nord, te poți uita pe cameră și poți vedea dacă s-a format sau nu coadă”,
a explicat directorul Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu.

Alte două camere web oferă imagini live cu vedere spre Lacul Bâlea și de la Telecabina Bâlea Lac cu vedere spre Transfăgărășan.

Camelia Vlad