Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încep înscrierile în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Publicat: vineri, 8 Iulie 2022 , ora 8.56
Sursa foto: arhivă / afm.ro
Sursa foto: arhivă / afm.ro

Persoanele fizice se pot înscrie, începând de azi, de la ora 10:00, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în vederea selectării voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele, informează Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Bugetul acestei etape este de 15 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 8 iulie, ora 10:00 - 14 iulie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului, informează AGERPRES.

În cea de-a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic.

Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de șapte zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobată pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Radio România Brașov FM