Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

România a câștigat medalia de aur în concursul feminin de gimnastică pe echipe la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Publicat: joi, 28 Iulie 2022 , ora 11.21
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Gimnastică
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Gimnastică

România a câștigat medalia de aur în concursul feminin de gimnastică pe echipe din cadrul ediției de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European 2022, ce are loc în Slovacia, la Banska Bystrica.

Amalia Puflea, Amalia Ghigoarță și Sabrina Maneca Voinea au ocupat primul loc, devansând reprezentativele Germaniei și Italiei.

Amalia Puflea a câștigat și argintul la individual compus, fiind devansată de germanca Helen Kevric.

România are, după trei zile de întreceri, patru medalii: una de aur (echipa feminină de gimnastică artistică - Amalia Puflea, Amalia Ghigoarță și Sabrina Maneca Voinea), două de argint (Amalia Puflea la individual compus - gimnastică artistică, Aissia Claudia Prisecariu la înot - 200 m spate) și una de bronz (Ana Maria Vișan la atletism - aruncarea discului).

Adrian Susanu