Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două zile până la deschiderea festivalului Untold 2022

Publicat: marți, 2 August 2022 , ora 19.26
Sursa foto: Facebook / UNTOLD
Sursa foto: Facebook / UNTOLD

Mai sunt mai puțin de două zile până la deschiderea festivalului Untold, considerat cel mai mare festival de muzică electronică din România și unul dintre primele cinci din lume.

Organizatorii fac ultimele pregătiri ale celei de-a șaptea ediții, iar spectatori din întreaga lume au început să sosească la Cluj pentru cele patru zile și patru nopți de festival.

Tema Untold din acest an este "Temple of Luna" și va fi regăsită în decorurile de pe stadion și de pe scena principală.

În exclusivitate pentru Radio România Actualități, Edi Chereji, directorul de comunicare și unul dintre organizatorii evenimentului, a dezvăluit câteva detalii tehnice:

“Și în acest an, scena este realizată după o creație a echipei interne și a echipei Untold - de fapta echipei noastre, cea care a gândit scena, a desenat-o, și și în acest an ea este pusă în practică foarte frumos. Va fi cea mai mare scenă din România și ca deschidere, și ca înălțime. Este o scenă care are peste 30 de metri înălțime, are undeva peste 700 de metri pătrați de /ecran/ LED. Este o scenă foarte impresionantă și cu atât mai mult pe timp de noapte, pentru că jocul de lumini, artificiile, proiecțiile care se întâmplă acolo pe scenă sunt cu adevărat uimitoare, realizate la cel mai înalt standard și reprezintă până la urmă un show în sine, un show pe care iubitorii acestor evenimente mai au ocazia să-l vadă doar la câteva festivaluri, cum ar fi Coachella sau Tomorrowland sau Ultra Miami”.

Radio România Actualități