Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Succession" și "Squid Game" și-au împărțit principalele premii Emmy

Publicat: marți, 13 Septembrie 2022 , ora 9.04
Sursa foto: Facebook / International Emmy Awards
Sursa foto: Facebook / International Emmy Awards

"Succession", (HBO Max) și "Squid Game" (Netflix) și-au împărțit principalele premii la cea de-a 74-a ediție a premiilor Emmy, care a avut loc ieri seară la Los Angeles.

“Succession” a fost votat cel mai bun serial dramatic, în timp ce serialul sud-coreean “Squid Game” a adunat 6 premii, inclusiv pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic, pentru interpretul său principal, Lee Jung-jae.

Serialul Euphoria (HBO Max) a primit tot 6 premii, printre care și cel pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, Zendaya.

“Succession” a mai obținut alte trei premii în acest an, inclusiv pentru scenariu și pentru cel mai bun actor în rol secundar, acordat lui Matthew Macfadyen.

Pe de altă parte, cele mai multe premii, 10, din 20 de nominalizări, au fost câștigate de serialul The White Lotus (HBO Max).

Sursa articol: AGERPRES

Radio România Brașov FM