Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipajul feminin de 8 + 1 al României, medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj

Publicat: luni, 26 Septembrie 2022 , ora 8.57
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Canotaj
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Canotaj

Echipajul feminin de 8 + 1 al României a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, în ultima probă desfășurată duminică în competiția din Cehia.

România - în componența Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu, Victoria-Ștefania Petreanu - a dominat de la început până la sfârșit proba regină a canotajului, fiind mai rapidă decat Olanda și Canada, următoarele clasate pe podium.

România a obținut patru medalii de aur la Mondialele din Cehia, prin Ionela Cozmiuc, la simplu vâsle feminin, categorie ușoară; prin echipajul masculin de dublu rame, alcătuit din Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan; respectiv dublu vâsle feminin, Ancuța Bodnar și Simona Radiș și 8 + 1 feminin.

Adrian Susanu