Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șofer din Sibiu prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist din Codlea

Publicat: luni, 17 Octombrie 2022 , ora 18.04
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Brașov, au prins în flagrant un șofer de 52 de ani din Sibiu, care a încercat să mituască un polițist rutier din Codlea.

Mai exact, în noaptea de duminică spre luni, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, omul legii a oprit în trafic, pe raza localității Codlea, un conducător al unei autoutilitare. După verificarea legalității documentelor și a transportului, acesta a constatat că în tahograf nu se regăsea cardul pentru înregistrarea timpilor de odihnă/condus, ocazie cu care i-a adus la cunoștință șoferului că urmează să fie sancționat contravențional.

Conducătorul auto i-a oferit agentului de poliție suma de 1.000 de lei, pentru a-l determina astfel să nu constate contravenția.

Agentul de poliție a refuzat categoric propunerea și și-a anunțat șeful ierarhic, care a apelat Call Center-ul Anticorupție, pentru a sesiza infracțiunea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Până la finalizarea procesului, suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Radio România Brașov FM