Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ultima săptămână în care ONG-urile pot depune proiecte de maxim 25.000 de lei pentru sănătatea copiilor

Publicat: marți, 18 Octombrie 2022 , ora 13.31
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Până la 25.000 de lei pot obține ONG-urile care vor să deruleze proiecte pentru sănătatea copiilor. Asta dacă le înscriu în Programul MOL dedicat acestei componente, ediția a 14-a, care are, în 2022, un buget total de 400.000 de lei.

Înscrieri se fac însă numai până sâmbătă, 22 octombrie.

“Oferim sprijin financiar organizațiilor neguvernamentale care derulează proiecte de terapie prin artă și terapie emoțională pentru copii cu diferite probleme: cu nevoi speciale, cu dizabilități și care ies dintr-un tratament îndelungat, dintr-un spital. Sunt cred că insuficiente, pentru că nevoile sunt foarte mari. Aceste programe se implică nu numai în cadrul organizațiilor, ci și în familiile beneficiarilor. Într-o anumită măsură inclusiv membrii familiilor sunt instruiți pentru a avea grijă de acești copii, pentru că o activitate terapeutică se extinde pe durata unei ore sau 50 de minute, iar restul zilei, restul săptămânii, de fapt, se petrece în familie”, a explicat directorul executiv al Fundației pentru Comunitate, Andras Imre.

Perioada de implementare a proiectelor va fi decembrie 2022 – august 2023. Formularul de înscriere se găsește pe site-ul pentrucomunitate.ro.

Adina Chirvasă