Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

TESS Rally Brașov, la ediția cu numărul 51

Publicat: joi, 27 Octombrie 2022 , ora 16.32
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Cea mai longevivă etapă a Campionatului Național de Raliuri – TESS Rally Brașov - își sărbătorește ediția cu numărul 51 la sfârșitul acestei săptămâni.

Simone Tempestini este aproape de titlul național cu numărul 7, iar singurul care îl mai poate împiedica este sibianul Sebi Barbu.

Un eventual succes al fostului antrenor al lotului național de schi trebuie coroborat cu o clasare în afara primilor 10 pentru Tempestini.

Pornim pentru locul I, atât în raliu, cât și în Campionatul național. Însă nu e ușor, nu e deloc ușor. E destul de lung, e destul de dur; sunt porțiuni de noroi, porțiuni cu bolovani, unde probabil că o să avem clar abordări diferite, toți și ăsta va fi răspunsul în timp, pe probele speciale”, a declarat Sebi Barbu.

Sezonul a fost unul reușit pentru brașoveanul Andrei Gîrtofan.

Pentru prima dată cu un campionat complet la bordul unei mașini cu specificații de top, Gârtofan junior are deja antamat titlul de campion național pe asfalt, dar și locul 3 în clasamentul general.

“Per total, un sezon reușit. Ne bucurăm că suntem la Brașov, acasă, unde clar presiunea este cea mai mare. Adică raliul de acasă este, după părerea mea, cam cel mai greu raliu. Dar, așa cum spuneam, vremea e frumoasă și noi ne dorim să bucurăm fanii care vor veni pe probele speciale și, bineînțeles, pe toată lumea care ne va urmări și pe live”, a spus Andrei Gîrtofan.

Cu un program de 2 zile de concurs, echipajele de concurs se vor aventura pe drumurile forestiere din apropierea Brașovului, respectiv vineri seara inclusiv în Centrul Istoric, în zona Bd. Eroilor, Primărie-Prefectură, unde brașovenii pot urmări evoluția „actorilor” din Campionatul Național de Raliuri în spectaculoasa „Brașov Rally Show”, începând cu ora 18.25.

Adrian Susanu