Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Film nominalizat la trei premii Oscar, proiecție unică la Brașov

Publicat: joi, 27 Octombrie 2022 , ora 17.38

Marți, 1 noiembrie, la ora 18.00, se lansează cea de-a 8-a ediție KineDok la Brașov, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.

Documentarul FLEE, cu titlul în limba română: Evadarea, de Jonas Poher Rasmussen, triplu nominalizat la Oscar, va fi difuzat într-o proiecție unică.

După vizionare, publicul va putea discuta despre film și despre tematicile sale cu Gabriela Leu, reprezentanta Agenției ONU pentru Refugiați în România și cu Vlad Babenco, manager cultural.

Acesta este primul film de non-ficțiune dintr-o serie de cinci documentare care vor putea fi vizionate în fiecare seară de marți a lunii noiembrie, de la ora 18.00, la Centrul Multicultural din clădirea Rectoratului.

Fiecare film va fi urmat de o discuție la care vor participa reprezentanții unor organizații relevante pentru tematica serii.

KINEDOK este un program internațional de distribuție alternativă pentru filmul documentar, care se desfășoară în șase țări partenere.

Bianca Bucă